Jarmark Produktów Regionalnych

Oprac. e-sieci. na podst. www. Centrum Handlowe BLUE CITY | 06/02/2009 09:48

Jarmark Produktów Regionalnych w Blue City, w tym miesiącu wystawia się od piątku, 20 lutego. Tydzień po Festiwalu Sztuki miejsce przy fontannie zajmie targowisko najlepszej i najzdrowszej tradycyjnej polskiej żywności.


REKLAMA




Jarmark Produktów Regionalnych w Blue City, w tym miesiącu wystawia się od piątku, 20 lutego. Tydzień po Festiwalu Sztuki miejsce przy fontannie zajmie targowisko najlepszej i najzdrowszej tradycyjnej polskiej żywności. Od 20 do 22 lutego nikt nie przejdzie obojętnie obok stoisk z pachnącymi mięsami, świeżutkimi serami, smakowitymi ciastami, chlebem, dżemami, marmoladami i przetworami. Kusić będą też miody i nalewki. Jak zwykle radzimy zasilić swoje spiżarnie w zdrową, przepyszną i przygotowaną według tradycyjnych receptur żywność z całej Polski. Udział w festiwalu zapowiedziały znane już dobrze odwiedzającym doskonałe marki, tj: Eco Natural, Na deser, Naturianas Wina i produkty ekologiczne, Piekarnia Kurpiowska S.J., Bałdyga, Bacówka na Wójciźnie, Eko Smak, Bio Piekarnia w „Grzybowskiej Arce”, PPUH Stelmański, Piwomar-Browar Koreb, Baltic Glas, PPHU Ryszard Siudy, Siergiejowiczówka, Pol Flavour, Pro-Eko, Zakład Cukierniczy Glińska Celina, Wieś Polska, Metal Projekt, Złoty Lew, PPHU EKO-AR, Smaki i Aromaty, Gospodarstwo Ekologiczne czy B.M.S. Nocoń Gospodarstwo Pasieczne.